Jachtbouw De Alm zet een revolutionaire stap in de wereld van luxueuze varen met de introductie van hun nieuwste model: de Hybride Almtrawler 1450. Dit jacht belichaamt de toekomst van duurzaam varen zonder concessies te doen aan comfort en elegantie.

Innovatieve Hybride Technologie
De Almtrawler 1450, uitgerust met een geavanceerde hybride aandrijving, belooft een fluisterstille vaart. Hiermee speelt Jachtbouw De Alm in op de groeiende behoefte om milieubewust te genieten van waterrecreatie. Het jacht biedt de mogelijkheid om zowel de uitgestrekte oceanen als de schilderachtige binnenwateren te verkennen, terwijl men de natuurlijke schoonheid van onze wereld respecteert.

Elegantie in Design
Het jacht combineert innovatie met stijl. Eenmaal aan boord zullen gasten versteld staan van de elegantie van het interieur, dat naadloos luxe en comfort integreert. De ruime leefruimtes zijn uitgevoerd in de fijnste materialen en voorzien van de nieuwste technologieën, wat zorgt voor een serene en uitnodigende sfeer.

Een Klasse Apart
De Almtrawler 1450 staat voor vooruitgang. Dit jacht biedt niet alleen een groenere manier van varen, maar ook alle faciliteiten om te ontspannen, te genieten van gezelschap en je te laten meeslepen door prachtige panorama’s. Ontdek de wereld vanaf het dek van een jacht dat een klasse apart is in zijn segment.

Ontdek het Zelf op de Hiswa te Water 2023
Het moment is bijna daar. De Hybride Almtrawler 1450 zal voor het eerst aan het publiek worden gepresenteerd tijdens de Hiswa te Water 2023. We nodigen u van harte uit om deze wereldprimeur zelf te ervaren. Bezoek Jachtbouw De Alm bij standnummer B27 en stap aan boord van de toekomst van luxueus varen.

Kijk voor meer informatie op: www.alm-jachtbouw.nl