De befaamde jachtwerf Babro Yachting uit Sneek maakt zich op voor een spectaculaire onthulling. Hun nieuwste model, de Babro Tridente 43 OC, maakt zijn wereldpremière tijdens de Hiswa te Water, van 30 augustus tot en met 3 september.

Kenmerken:

  • Afmetingen: De Babro Tridente 43 OC heeft een indrukwekkende lengte van 13 meter en een breedte van 4.60 meter.
  • Ontwerp: Met een bijna rechte steven is deze jacht ruim en stijlvol. Het dak dat naar alle kanten afloopt en de talrijke raampartijen zijn onderscheidende kenmerken.
  • Interieur: Twee hutten en twee sanitaire ruimtes vormen de standaardindeling. De salon biedt door zijn panoramische ramen en schuifpui een overvloed aan natuurlijk licht.
  • Exterieur: Een opvallende roestvaststalen stootrand siert het schip, en de reling is eveneens van roestvaststaal. De toegang tot het jacht wordt vergemakkelijkt door zijdeuren en een luxe deur op het niveau van de kuip.

Aanpasbaarheid:
Eigenaars hebben een breed scala aan opties om het jacht naar hun wens aan te passen. Ze kunnen kiezen voor verschillende indelingen van de kuip en salon, evenals verschillende betimmeringsopties en motorvarianten.

Over Babro Yachting:
Met meer dan vier decennia ervaring staat Babro Yachting bekend om hun luxe motorjachten, variërend van 10 tot 18 meter in lengte. Voor degenen die meer willen weten over deze nieuwste toevoeging of over hun andere modellen, is een bezoek aan de officiële website van Babro Yachting aan te raden.

Kortom, de Babro Tridente 43 OC belooft een opwindende nieuwe toevoeging te zijn aan de wereld van luxe jachten. Mis de onthulling tijdens de Hiswa te Water niet!