Sinds haar oprichting in 1961 heeft De Driesprong Yachtcharters zich gepositioneerd als een vooraanstaand verhuurbedrijf in de wereld van de watersport. Als familiebedrijf met drie generaties aan het roer, viert De Driesprong dit jaar haar 60-jarig jubileum; een mijlpaal die getuigt van hun toewijding en passie voor de jachtverhuur.

Eigen Jachthaven en Jachtwerf:
Ons uitgebreide complex bestaat niet alleen uit een vloot van 24 motorjachten, maar we zijn ook trots op onze eigen jachthaven en jachtwerf. Hierdoor kunnen we een ongeëvenaarde service en onderhoud van onze schepen garanderen. Elk schip is een weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Ons Team:
Bij De Driesprong wordt u altijd verwelkomd met een glimlach. Ons deskundige team is toegewijd aan het leveren van een persoonlijke service, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie op het water. Of u nu een doorgewinterde zeiler bent of nieuw in de watersport, wij staan klaar om u te ondersteunen en begeleiden.

Waarom Kiezen voor De Driesprong Yachtcharters?

  • Uitmuntendheid in onderhoud: Al onze schepen zijn goed onderhouden en praktisch ingericht, zodat u het maximale uit uw vaarvakantie kunt halen.
  • Gemak op zijn best: U kunt direct achter uw boot parkeren, wat in- en uitladen een fluitje van een cent maakt.
  • Strategische locatie: Onze centrale vertrekhaven in Langelille is ideaal gelegen op de grens van Friesland en Overijssel, waardoor u toegang heeft tot de mooiste vaargebieden.
  • Persoonlijke begeleiding: Wij zorgen voor een uitgebreide uitleg van uw schip en bieden, indien nodig, vaarlessen aan.
  • Ononderbroken ondersteuning: Onze 24/7 service betekent dat we altijd beschikbaar zijn voor ondersteuning, ongeacht het tijdstip.

Bij De Driesprong Yachtcharters combineren we traditie met moderniteit, en verleden met heden, om u een onvergetelijke ervaring op het water te bieden.

Bezoek de website voor meer informatie en boekingen.