Voor alle watersportliefhebbers en investeerders is er nu een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste trend in de maritieme wereld: de Flexmarine Houseboat. Olav Boats, een vooraanstaande naam in de botenwereld, kondigt met trots de exclusieve verkoop van dit product aan in Nederland.

Olav Boats – De nieuwe standaard in varen
Bij OLAV staat de belofte centraal voor een Ontspannen, Leuke en Actieve Vaarvakantie. In een wereld waar consumenten op zoek zijn naar een unieke ervaring, biedt de Houseboat de perfecte oplossing. Steeds meer gezinnen zijn op zoek naar een vaarervaring die de gemakken van thuis combineert met het avontuur van het varen.

Waar andere aanbieders boten aanbieden die beperkt zijn tot havengebruik of die niet zelfstandig te varen zijn, onderscheidt OLAV BOATS zich. Als ervaren makelaar zorgen zij voor een brug tussen investeerders en toeristische locaties die enthousiast zijn over het potentieel van de Houseboat. Daarnaast is elke Houseboat ontworpen om gemakkelijk te varen, en voor elke huurder wordt een passende vaarinstructie aangeboden.

Investeren in de toekomst
Met de huidige lage rentestanden zoeken velen naar alternatieve investeringsopties. OLAV BOATS biedt een aantrekkelijke propositie voor diegenen die de risico’s van traditionele vastgoedinvesteringen willen vermijden. Beginnend bij een aantrekkelijke instapprijs van € 129.000,-, biedt de Houseboat niet alleen een veelbelovend rendement, maar ook de kans om te investeren in de groeiende trend van luxueus varen.

Kom en zie het zelf
Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het ervaren van de Flexmarine Houseboat of meer willen weten over investeringsmogelijkheden, nodigt OLAV BOATS u uit om hen te bezoeken tijdens de Hiswa te Water. U vindt ze op stand G42.

Kijk voor meer informatie op de website van OLAV BOATS.