Een marktleiderschap bereiken is een indrukwekkende prestatie, maar het 15 jaar volhouden, is opmerkelijk. Suzuki Marine heeft dit bereikt en heeft geen tekenen van vertraging getoond, zelfs in 2022.

Waarom kiest Nederland voor Suzuki?
De voortdurende populariteit van Suzuki buitenboordmotoren is te danken aan:

  1. Zes jaar garantie – Een belofte van kwaliteit die verder gaat dan woorden.
  2. Innovatieve technieken – Altijd een stap voor blijven.
  3. Efficiëntie – Lage verbruikskosten die eigenaren tevreden stellen.
  4. Betrouwbaarheid – Als je het Suzuki-label ziet, weet je dat het werkt.

De Kracht Achter het Succes
Met een assortiment dat varieert van de DF2.5A tot de krachtige DF350AMD met geïntegreerd stuursysteem, biedt Suzuki voor elke watersportliefhebber wat wils. Maar zoals Carlo van Boven, Sales Manager Suzuki Marine, benadrukt: het echte succes ligt in het netwerk.

Het investeren in fysieke locaties, verbreding van het botenaanbod, en krachtige online aanwezigheid zijn allemaal factoren die hebben bijgedragen aan hun ongeëvenaarde marktdominantie.

Kwaliteit is Geen Optie, Het is een Verplichting
Suzuki’s reputatie van betrouwbaarheid is niet alleen een marketingpraatje. Het wordt ondersteund door een zesdaagse garantie, een eerbetoon aan hun toewijding aan kwaliteit.

Een Globale Visie
Suzuki’s invloed strekt zich uit over de wereld. Ze hebben meer dan 4 miljoen buitenboordmotoren verkocht sinds hun start in 1965. Met hun oog op de toekomst kondigen ze de productie van hun eerste elektrische buitenboordmotor aan in 2024.

Hiswa te Water 2023: Een Evenement Om Niet Te Missen
Als je geïnteresseerd bent in het zien van Suzuki’s nieuwste innovaties, zorg dan dat je de Hiswa te Water 2023 niet mist. Suzuki toont daar meer dan 50 boten, allemaal uitgerust met hun buitenboordmotoren. Daarnaast worden de nieuwste technologische ontwikkelingen en het gloednieuwe design van de DF250 onthuld.

Kom en ervaar zelf waarom Suzuki al 15 jaar lang de onbetwiste marktleider is in Nederland.