Natural Yachts verwelkomt u op de Hiswa te Water, van 30 augustus t/m 3 september, voor een exclusieve introductie van twee opvallende modellen: de Northman 1050 Trawler en de X Shore 1.

Lancering: Northman 1050 Trawler
De Northman 1050 Trawler, na zijn succesvolle debuut in Gdynia, maakt nu zijn Nederlandse entrée. Dit 10-meter model staat synoniem voor stijl, innovatie en comfort. De grote panoramische ramen, het uitgekiende ruimtelijke ontwerp en de zijterrassen die zorgen voor een uitbreiding van de buitenruimte zijn slechts enkele hoogtepunten. Met 2 ruime slaaphutten en een luxe badkamer is dit jacht ontworpen om te imponeren.

X Shore 1: Het ultieme elektrisch Varen
De X Shore 1 is niet alleen een blikvanger vanwege zijn Moss Green romp, maar ook door zijn uitzonderlijke prestaties. Dankzij de 125 kW e-motor bereikt deze elektrische tender moeiteloos een snelheid van 55 km/u. Of u nu wilt loungen, waterskiën of overnachten, de X Shore 1 biedt het allemaal.

Natural Yachts: Pionieren in Duurzaam Varen
Als familiebedrijf zet Natural Yachts zich in voor een groenere toekomst. De zero-emissie Northman motorjachten, Maxus zeilboten en X Shore tenders zijn het daarvan bewijs. Bovendien geeft Natural Yachts geïnteresseerden de kans om deze modellen te huren en de magie van elektrisch varen te ervaren.

Ervaar het Zelf!
Treed buiten de gebaande paden en ervaar de toekomst van varen. Meld u aan voor de exclusieve proefvaartdagen. Vaar mee met de Northman 1050 Trawler op 24-27 augustus of 4-5 september, of ervaar de snelheid van de X Shore 1 op 9 of 10 september.

Bezoek Natural Yachts op stand G08 tijdens de Hiswa te Water en laat u meevoeren naar de toekomst van het varen. Ze kijken er naar uit om u aan boord te verwelkomen!