De Sealine S-serie, met zijn perfecte balans tussen sportiviteit, modern design en ongeëvenaarde ruimte, is een toonbeeld van maritieme excellentie. De Sealine S335, een pronkstuk van deze serie, is niet alleen ontworpen voor snelheid en comfort, maar ook voor personalisatie en luxe.

Hoogtepunten van de Sealine S335:

 1. Zonnebed op de boeg: Een ruim zonnebed biedt comfort voor de hele bemanning om te relaxen en van de zon te genieten.
 2. Luxueus Benedendeks: Met het innovatieve interieurconcept kunnen eigenaren kiezen uit vijf verschillende indelingen. Of het nu gaat om het ombouwen van de Master Cabin tot een ruim woongedeelte met een U-vormige bank en tafel of om een andere indeling, het luxueuze gevoel blijft behouden.
 3. Personalisatie: De Sealine S335 wordt geleverd als een 2-kabine motorjacht. Klanten hebben de vrijheid om te kiezen welke configuratie het beste bij hun levensstijl past. De drie verschillende lobby-indelingen en de keuze uit diverse materialen, kleuren en decoratieve elementen zorgen ervoor dat elk jacht echt uniek is.
 4. Motoropties: Klanten kunnen kiezen tussen de krachtige D6-440 pk Volvo Penta motor of de 2x Mercury MD3,0L 270pk motorisering, afhankelijk van hun behoeften.
 5. Uitgebreide Opties: De Vaart Yachting biedt een uitgebreide lijst van aanvullende opties voor de Sealine modellen, waardoor klanten hun jacht volledig kunnen aanpassen.

Technische Specificaties van Sealine S335:

 • Lengte over alles (LOA): 10,31 m
 • Breedte: 3,50 m
 • Diepgang: 0,98 m
 • Brandstoftank: 570 l
 • Watertank: 220 l
 • Waterverplaatsing: 6.140 kg
 • CE-certificering: B-8 personen

Voor degenen die verlangen naar luxe, flexibiliteit en snelheid op het water, is de Sealine S335 de ideale keuze. Het is niet zomaar een jacht; het is een verlengstuk van uw persoonlijke stijl en smaak.

Première op Hiswa te Water 2023 – Stand G12 – De Vaart Yachting