Al meer dan 35 jaar is Yachtcharter De Drait een prominente naam in de wereld van bootverhuur. Gestationeerd in het schilderachtige Drachten, Friesland, heeft het bedrijf een lange geschiedenis van het verhuren van een divers aanbod aan boten; van knusse sloepen voor een romantisch uitje tot luxe jachten voor grote gezelschappen.

In 2008 breidde De Drait haar vleugels uit naar het idyllische Brandenburg an der Havel in Noord-Duitsland, waarmee ze haar klanten de kans gaf om ook de Duitse wateren te verkennen. Recenter, in november 2021, werd Jachtcharter Klompmaker in Woudsend (Friesland) een trotse toevoeging aan de De Drait familie. De groei stopte daar echter niet; sinds 1 april 2022 verwelkomt de onderneming klanten op haar nieuwste locatie, Röbel/Müritz, in het betoverende Mecklenburg-Voor-Pommeren, ook wel bekend als het land van de 1000 meren.

Toewijding & Passie:
Bij Yachtcharter De Drait draait alles om de klantbeleving. Het is niet zomaar dat honderden mensen elk jaar de wateren bevaren in een ‘De Drait’ boot. Het team is gepassioneerd en zet zich volledig in om elke klant een onvergetelijke vaarervaring te bieden. Deze toewijding wordt versterkt door het feit dat De Drait alles in eigen beheer houdt – van de bouw en het onderhoud van de boten tot het geven van vaarinstructies aan klanten.

Deze betrokkenheid heeft geresulteerd in een loyale klantenbasis. Veel klanten keren jaar na jaar terug, een getuigenis van de uitmuntende service en kwaliteit die Yachtcharter De Drait biedt.

Ontdek Meer:
Voor meer informatie, boekingen of om een kijkje te nemen in het brede aanbod van boten, kunt u de officiële website bezoeken: Yachtcharter De Drait. Hier kunt u ook direct contact opnemen met het team voor specifieke vragen of verzoeken.

Ervaar zelf de magie van het varen met Yachtcharter De Drait en laat u meenemen op een onvergetelijke reis over de wateren van Nederland en Duitsland.