Zet koers richting de betoverende kanalen van Utrecht en Amsterdam en laat u meevoeren naar het rustige Groene Hart van Nederland. Yachtcharter Huibers, een trots familiebedrijf, nodigt u uit om te genieten van een onvergetelijke vakantie op het water aan boord van onze zorgvuldig onderhouden motorboten.

Onze Vloot:
Met motorjachten variërend van 8,00 tot 14,99 meter, is er altijd een boot die perfect past bij uw vaarbehoeften. En het beste? U heeft geen vaarbewijs nodig. Hoewel vaarervaring bij sommige van onze schepen wordt gewaardeerd, kunt u bij ons ook een schipperstraining arrangement boeken. Hier leert u de essentiële vaardigheden van een gecertificeerde zeeman.

Comfortabel Varen Onder Alle Omstandigheden:
Alle schepen in onze vloot zijn uitgerust met een volledig inventaris en zijn ontworpen voor optimaal comfort, ongeacht het weer. Dus of u nu kiest voor een zonnige zomerdag of een kalme herfstdag op het water, bij ons bent u altijd verzekerd van een aangename reis.

Duurzaamheid op het Water:
We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom kiezen we voor TopFuel als brandstof voor onze boten. Deze milieuvriendelijke keuze draagt bij aan een schonere en gezondere omgeving voor ons allemaal.

Persoonlijke Aandacht en Gastvrijheid:
Als familiebedrijf hebben we altijd geloofd in het bieden van een persoonlijke touch. Bij Yachtcharter Huibers bent u geen nummer, maar een gewaardeerde gast. We zijn er om u te helpen en begeleiden, en om ervoor te zorgen dat uw ervaring op het water niets minder is dan perfect.

Klaar voor het avontuur? Yachtcharter Huibers verwelkomt u aan boord voor de reis van uw leven. We kijken er naar uit om u binnenkort te verwelkomen en samen prachtige herinneringen te maken!

Bezoek de website voor meer informatie en boekingen.